Preuzmite knjigu
Preuzimanje audio knjige
Autor: Adrian Ebens
Narator: Pavle Stojanović
Objavljeno: Okt 24, 2017
Napisan: Okt 24, 2017
Preuzimanja: 225
Audio preuzimanja: 33
Ukupan broj preuzimanja: 258

Reči koje je Otac isporučio Svome Sinu prilikom Njegovog krštenja odjekuju od onog blagoslova kojega je On izlio prve subote kod stvaranja. Svakog dana se Otac radovao svom Sinu, a Sin se radovao pred Njim. U subotu je Otac pirnuo osveženje na Svog Sina i Sin je bio okrepljen u ljubavi Svog Oca. Ova intimna veza između Oca i Sina je zauvek usađena u suboti, i svake subote Otac daje svoj okrepljujući odmor Svom Sinu i svima onima koji prihvataju Sina.

Očeva ljubav prema Njegovom Sinu je neprestana, ipak ona je iskazana u određena vremena koja odražavaju princip subote. Kako mi dolazimo na ove sastanke mi ulazimo u Očevu radost u Njegovom Sinu. Kako mi postajemo deo žene što stoji na mesecu i koja je obučena u sunce mi poznajemo vremena i doba određena za okrepljenje poslato sa Očevog prestola.

Naš Otac nas sada poziva u jedno potpunije subotno iskustvo. Mi smo pozvani na sve duhovne blagoslove u Isusu Hristu kao deca Avramova. Isus govori nama, „Evo stojim na vratima i kucam“ i On kuca u određeno vreme. Hoćeš li Mu otvoriti i večerati sa Njime?