Maranatha Media: Serbian
Autor Adrian Ebens
Objavljeno Okt 24, 2017
Napisan Okt 24, 2017
Preuzimanja 1,032
Audio preuzimanja 728
Ukupan broj preuzimanja 1,760

Reči koje je Otac isporučio Svome Sinu prilikom Njegovog krštenja odjekuju od onog blagoslova kojega je On izlio prve subote kod stvaranja. Svakog dana se Otac radovao svom Sinu, a Sin se radovao pred Njim. U subotu je Otac pirnuo osveženje na Svog Sina i Sin je bio okrepljen u ljubavi Svog Oca. Ova intimna veza između Oca i Sina je zauvek usađena u suboti, i svake subote Otac daje svoj okrepljujući odmor Svom Sinu i svima onima koji prihvataju Sina.

Očeva ljubav prema Njegovom Sinu je neprestana, ipak ona je iskazana u određena vremena koja odražavaju princip subote. Kako mi dolazimo na ove sastanke mi ulazimo u Očevu radost u Njegovom Sinu. Kako mi postajemo deo žene što stoji na mesecu i koja je obučena u sunce mi poznajemo vremena i doba određena za okrepljenje poslato sa Očevog prestola.

Naš Otac nas sada poziva u jedno potpunije subotno iskustvo. Mi smo pozvani na sve duhovne blagoslove u Isusu Hristu kao deca Avramova. Isus govori nama, „Evo stojim na vratima i kucam“ i On kuca u određeno vreme. Hoćeš li Mu otvoriti i večerati sa Njime?